dimecres, 29 de febrer del 2012

RECURSOS D'AMPLIOACIÓ DE LA LLIGA DE LLIBRES II


LA MEVA VIDA ÉS UN CONTE

Aquesta és la web de l’editorial del llibre on us proposen a través d’aquesta conèixer una mica més en Derek el protagonista dfe la història.

http://www.macmillanlij.es/fileadmin/files/online_files/_lij/recursos/vida_cuento.pdf -  Guia d’ampliació realitzada per l’editorial Macmillan, amb la finalitat d’aprofundir en la vida del Derek, el protagonista del llibre, i en els seus conflictes personals i familiars.

BARRO DE MEDELLÍN


Pàgina web de l’autor
http://www.almezzer.com/index.php?option=com_content&task=view&id=203&Itemid=34 - Pàgina Web oficial de Alfredo Gómez Cerdá, l’autor de la novel·la, on es pot accedir a la seva biografia, altres llibres que ha escrit, enllaços d’interès a editorials, associacions o altres novel·les, i la possibilitat de contactar amb l’autor.

Conèixer millor la ciutat de Medellín Medellín, Colombia
La historia de Camilo i Andrés succeeix a Medellín, una ciutat de Colòmbia considerada la més perillosa del país. Ara bé, quan Alfredo Gómez Cerdá va escriure la novel·la, no descriu Medellín com a una ciutat violenta sinó una ciutat conscienciada amb el canvi social i el progrés.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Medell%C3%ADn - Enciclopèdia lliure, amb un article sobre la ciutat Colombiana de Medellín, la població i ubicació, amb enllaços a altres pàgines relacionades amb el dia a dia a Medellín. Recurs en Català. Si es cerca en Castellà hi ha informació relacionada amb la historia, la demografia, la simbologia, economia, educació, etc.